Activiteit in OC

Tot en met 30/06 (cfr. FAQ 09/06)

Van 01/07 tot en met 29/07

(stap 2 zomerplan – nog geen FAQ)

Van 30/07 tot en met 31/08

(stap 3 zomerplan – nog geen FAQ)

Activiteit in georganiseerd verband door vereniging of club en in aanwezigheid van meerderjarige begeleider

Vanaf 09/06

Maximum 50 personen (kinderen t.e.m. 12 inbegrepen; begeleiders niet inbegrepen).

Deelnemers moeten in dezelfde groep blijven.

 

Vanaf 25/06

Maximum 100 personen (kinderen t.e.m. 12 inbegrepen; begeleiders niet inbegrepen).

Deelnemers moeten in dezelfde groep blijven.

 

 

“Tot 100 personen en met overnachting. Pre-testing ten zeerste aanbevolen.”

 

https://www.info-coronavirus.be/nl/news/occ-1105/

“Tot 200 personen en met overnachting. Pre-testing ten zeerste aanbevolen.”

 

https://www.info-coronavirus.be/nl/news/occ-1105/

Receptie/banket – INDOORmet professionele horeca-activiteit (niet vrij toegankelijk voor derden)

Tot en met 26/06

Max 50 personen (kinderen t.e.m. 12 inbegrepen).

Personeel cateraar niet inbegrepen in de 50 personen.

Horeca-regels verplicht van toepassing: tafels van 4 personen, 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen.

Einde om 23.30 uur.

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Vanaf 27/06 (Overlegcomité 18/06):

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

 

 

 

Vanaf 27/06 (Overlegcomité 18/06):

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Of verdere versoepelingen?

 

 

 

 

Receptie/banket – INDOORzonder professionele horeca-activiteit (niet vrij toegankelijk voor derden)

Maximum 50 personen (kinderen t.e.m. 12 inbegrepen).

Horeca-regels worden sterk aanbevolen.

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Of verdere versoepelingen??

Receptie/banket – OUTDOORmet professionele horeca-activiteit (niet vrij toegankelijk voor derden)

Tot en met 26/06

Geen beperking op aantal deelnemers.

Horeca-regels verplicht van toepassing: (tafels van 4 personen, 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen).

Einde om 23.30 uur.

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Of verdere versoepelingen?

Receptie/banket – OUTDOORzonder professionele horeca-activiteit (niet vrij toegankelijk voor derden)

Tot en met 26/06

Maximum 50 personen (kinderen t.e.m. 12 inbegrepen).

Horeca-regels worden sterk aanbevolen.

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Vanaf 27/06

Voor banketten en recepties gelden er geen maxima meer wat het aantal aanwezigen betreft. Voor het overige gelden de regels van de horeca:

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen
- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

 

Of verdere versoepelingen??

Eetfestijn/

Mosselfestijn/

Buurtbarbecue (vrij toegankelijk voor derden)

toestemming lokale overheid

wordt beschouwd als evenement.

CERM/CIRM

INDOOR

Opmaak CIRM door uitbater (CO2-meting + actieplan).

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Tot en met 26/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – max 75% CIRM-capaciteit – max 200 personen

- max 4 personen aan tafel

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen
- sluitingsuur 23.30 uur

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

- ook afhaal toegestaan

- geen CERM/CIRM nodig indien <100 personen

 

Opmaak CIRM door uitbater (CO2-meting + actieplan).

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

- ook afhaal toegestaan

 

Opmaak CIRM door uitbater (CO2-meting + actieplan).

 

Opmaak CERM door organisator. 

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

- ook afhaal toegestaan

 

Of verdere versoepelingen??

Eetfestijn/

Mosselfestijn/

Buurtbarbecue (vrij toegankelijk voor derden)

toestemming lokale overheid

wordt beschouwd als evenement.

CERM/CIRM

OUTDOOR

Opmaak CERM door organisator.

 

Tot en met 26/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – max 75% CIRM-capaciteit – max 200 personen

- max 4 personen aan tafel

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen
- sluitingsuur 23.30 uur

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

- ook afhaal toegestaan

- geen CERM/CIRM nodig indien <200 personen

Opmaak CERM door organisator.

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

- ook afhaal toegestaan

 

Opmaak CIRM door uitbater (CO2-meting + actieplan).

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- max 8 personen aan tafel

- 1 huishouden mag 1 tafel delen

- 1,5m afstand tussen tafelgezelschappen OF gebruik plexiglas
- sluitingsuur 01.00 uur

- ook afhaal toegestaan

 

Of verdere versoepelingen??

Organisatie van sportieve wedstrijden en sporttrainingen, evenementen, culturele en andere voorstellingen of congressen met publiek (= evenementen) INDOOR

Opmaak CIRM door uitbater (CO2-meting + actieplan).

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Tot en met 26/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek van maximum 75% van de CIRM-capaciteit, zonder 200 personen te overschrijden

- 1,5m afstand tussen elke groep toeschouwers

- gebruik mondmaskers

- vermijden van samenscholingen

- hygiënemaatregelen + verluchting

- van 05.00 tot 23.30 uur

 

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- sluitingsuur 01.00 uur

- geen CERM/CIRM nodig indien <100 personen

 

 

Indien horeca-activiteit: regels horeca volgen. Echter ook afhaal toegestaan.

 

Opmaak CIRM door uitbater (CO2-meting + actieplan).

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- sluitingsuur 01.00 uur

 

 

Indien horeca-activiteit: regels horeca volgen. Echter ook afhaal toegestaan.

 

Opmaak CIRM door uitbater (CO2-meting + actieplan).

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- zittend publiek – 100% CIRM-capaciteit – max 2000 personen

- sluitingsuur 01.00 uur

 

Indien horeca-activiteit: regels horeca volgen. Echter ook afhaal toegestaan.

 

Of verdere versoepelingen??

Organisatie van sportieve wedstrijden en sporttrainingen, evenementen, culturele en andere voorstellingen of congressen met publiek (= evenementen) OUTDOOR

Opmaak CERM door organisator.

 

Tot en met 26/06

- toestemming lokale overheid

- een publiek van maximum 400 personen

- 1,5m afstand tussen elke groep toeschouwers

- gebruik mondmaskers

- vermijden van samenscholingen

- hygiënemaatregelen + verluchting

- van 05.00 tot 23.30 uur

 

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- een publiek van maximum 2500 personen

- een publiek van maximum 5000 personen wanneer uitsluitend het COVID Safe Ticket toegang geeft

- geen mondmaskerplicht indien zittend publiek

- sluitingsuur 01.00 uur

- geen CERM nodig indien <200 personen

 

Indien horeca-activiteit: regels horeca volgen. Echter ook afhaal toegestaan.

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- een publiek van maximum 2500 personen

- een publiek van maximum 5000 personen wanneer uitsluitend het COVID Safe Ticket toegang geeft

- geen mondmaskerplicht indien zittend publiek

- sluitingsuur 01.00 uur

 

Indien horeca-activiteit: regels horeca volgen. Echter ook afhaal toegestaan.

 

Opmaak CERM door organisator.

 

Vanaf 27/06

- toestemming lokale overheid

- een publiek van maximum 2500 personen

- een publiek van maximum 5000 personen wanneer uitsluitend het COVID Safe Ticket toegang geeft

- geen mondmaskerplicht indien zittend publiek

- sluitingsuur 01.00 uur

 

Indien horeca-activiteit: regels horeca volgen. Echter ook afhaal toegestaan.

 

Of verdere versoepelingen??